10 tisíc článkov na www.ahoj.tv

2110x
11. Júl 2023
TOP spravodajský portál na východnom Slovensku s míľnikom
 
MEDIÁLNY DOM AHOJ.TV (spravodajský portál, televízia, noviny) pôsobí na mediálnom trhu od roku 2014. Zameriava sa na aktuálne spravodajstvo a publicistiku z celého východného Slovenska, prináša tiež obsah z celoslovenského diania.
 
Po deviatich rokoch, dňa 11.7.2023 sme dosiahli ďalší významný míľnik – na webe ahoj.tv bolo uverejnených presne 10 000 článkov.
 
Počas tohto obdobia sme vám každý deň prinášali všetko podstatné a aktuálne a preto dnes môžeme oslavovať. Oslavovať spolu s vami. Ďakujeme.
 
 
Videoreportáže na Youtube 
 
Ďakujeme tiež za podporu a sledovanosť na našom Youtube kanáli AHOJ.TV, kde je aktuálne uverejnených viac ako 1 700 videoreportáží, kanál má viac ako 2 300 odberateľov. Počet zhliadnutí už prekročil dva milióny.
 
Každý deň pre vás pripravujeme videoreportáže z celého východného Slovenska.
 
Aj na facebooku, instagrame a tiktoku
 
Populárne sú aj naše sociálne siete, kde máme vysoký počet sledovateľov a fanúšikov.
 
Na Facebooku a Instagrame máme tri profily a dohromady viac ako 43-tisíc sledovateľov. Sledovať nás môžete aj na tiktoku. Vďaka.
 
 
Naše televízne štáby sídlia v Košiciach a v Bardejove 
 
Novinkou v tomto roku je tiež nové sídlo v Košiciach – už niekoľko týždňov nás nájdete na Dúhovej ulici č. 40, kde máme tiež zriadené televízne štúdio.
 
Ak pôjdete okolo, pokojne sa zastavte na kávičku alebo teraz v lete na pivko v našom zrekonštruovanom altánku v záhrade.
 
Samozrejme, v Bardejove nás zastihnete na Slovenskej ulici č. 1.
 
Prekvapenia už čoskoro 
 
Ani počas leta nezaháľame a už teraz pre vás pripravujeme ďalšie novinky. Niektoré zavedieme ešte v tomto roku na jeseň, iné počas budúceho roka, kedy spoločne s vami, milí východniari, oslávime krásne desiate výročie. Máte sa na čo tešiť.
(20:11, red)
Diskusia
Pridať komentár