VIDEO | V Materskej škole na Gorkého ulici súťažili deti v škôlkárskej olympiáde

2520x
30. Máj 2023
V Materskej škole na Gorkého zorganizovali detskú olympiádu
  
Utorkové slnečné májové popoludnie, patrilo v Materskej škole na Gorkého ulici 13 detskej športovej olympiáde.
 
„Šport je jedinečným nástrojom, ako podporovať zdravie u našich detí. Aj preto sme sa rozhodli zorganizovať športovú olympiádu a zúročiť všetky skúsenosti, ktoré sme nadobudli počas celého školského roka,“ hovorí Mária Šoltésová, riaditeľka Materskej školy Gorkého 13 v Bardejove.
 
Najmenší športoví hrdinovia, za aktívneho povzbudzovania a podpory svojich rodičov, súťažili a súperili v rôznych kreatívnych pohybových disciplínach.
 
(Zdroj: MH) 
 
„ Je to super, mám tu oboch chlapcov, najstaršieho predškoláka a maličkého trojročného a deti si to jednoducho užívajú. Pretože najdôležitejšie je, aby mali deti radosť. Najprv podliezali tunel, potom prekonávali prekážkovú dráhu, aktivít je tu veľa,“ povedala nám mamička Silvia Antonyová.
 
„ Mám ty synčeka za tím kvietočkov, akcia je super pripravená, je tu veľa rodičov aj detí a všetci si to užívajú, povzbudzujeme, paráda,“ pochválil akciu aj organizátorov otecko Vladimír Plavnický.
 
 (Zdroj: MH)
 
„Samozrejme, deti boli za dnešné športové výkony odmenené a verím, že si odnesú aj krásne zážitky,“ povedala Mária Šoltésová.
 
Jednotlivé tímy škôlkárov prešli viacerými stanovišťami. Na školskom dvore ich v rámci organizácie tejto športovej olympiády, pripravil kolektív učiteliek materskej školy.
 
„Naša škôlka je v blízkosti historického centra mesta a v súčasnosti ju navštevuje 147 detí, čo vyhovuje mnohým rodičom a sme radi, že o škôlku je záujem,“ dodala riaditeľka.
(12:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár