Historický úspech, Bardejov postúpil do 1. ligy

15x
30. December 2015

Biliardisti dosiahli obrovský úspech

1931923_1079519915412703_893520832_n.jpg

Bardejovčania dosiahli obrovský úspech

 

Krásny darček všetkým Bardejovčanom pripravili biliardisti BK Herstek Bardejov.  Dosiahli historický úspech – postúpili do prvej slovenskej ligy. Pritom sa to podarilo sa veľmi krátky čas, veď klub bol založený len pred dvoma rokmi.

„Tento historický prvý postup sa podaril hlavne veľkému zanieteniu členov klubu a vďaka sponzorom, firme Herstek Slovakia a Lucas art promotion. Bez pomoci radnice takto spropagovali mesto Bardejov aj v biliardovom slovenskom svete. Je to veľký úspech, pred sezónou sme zohnali hráčov až na poslednú chvíľu, z Prešova prišiel Miško Šoltys a z Košíc Ján Furjesz. Išlo nám o to, aby sme hrali aspoň druhú ligu. Neskôr sa pridal Paľo Pillár z Kľušova, ktorý za sezónu svedomitým tréningom biliardovo vyrástol,“ prezradil prezident klubu František Malanik.

„Nemali sme vysoké ambície, ale prekvapivou výhrou u bývalého účastníka prvej ligy – v Liptovskom Mikuláši A sme začali myslieť aj na tento krásny úspech a podarilo sa nám to – verím, že to pomôže populárnosti biliardu aj v našom meste a pridajú sa aj ďalší. Neskôr by sme mohli postaviť aj B tím pre druhú ligu,“ dodal F. Malanik.

(17:35, red) 

851
Diskusia
Pridať komentár