Začala sa realizácia športovo-relaxačného chodníka

42x
23. Október 2015

Športovo-relaxačný chodník Bardejovské Kúpele – Salaš Lesná   

chodnik ahojbardejov.sk (1).jpg

 Prebieha rekonštrukcia

 

V pondelok 19.10.2015 sa začala realizovať obnova 1,5 km dlhého športovo-relaxačného chodníka Bardejovské Kúpele – Salaš Lesná. Práce by mali prebiehať do konca novembra 2015.  Projekt nesie názov Turistická Infraštruktúra OOCR ŠARIŠ Bardejov  vo výške 14 050 eur. Realizátorom projektu je Rastislav Belej, firma Raspol-RB s.r.o.

 

1,5 km dlhý športovo-relaxačný chodník Bardejovské Kúpele – Salaš Lesná (Duklianska ulica Bardejov) sa nachádza  popri hlavnej cesty do kúpeľov, ktorý bude doplnený:

2x Turistická mapa, turistické chodníky, kyslíková cesta + Maľovaná mapa regiónu zabudovaná v drevenom ráme so strieškou - obojstranná

2x Turistická smerodajná tabuľa smer - šípka “ZBOROVSKÝ HRAD”, “Bardejov”, “Kyslíková Cesta – Bardejovské Kúpele”

2x Rekonštrukcia vybudovaných odpočívadiel – dobudovanie lavičiek, operadiel, stôl, spevnenie a zrovnanie terénu

1x Vybudovanie nového prestrešeného  odpočívadla  s lavičkami + turistická mapa (parkovisko dolné -  Salaš Lestná)

4 ks x  osadenie “Vonkajších  Fitness  Zariadení “vedľa odpočívadiel

 

„Pevne verím, že  v priebehu ďalšieho roka sa nám podarí tento novo-obnovený  chodník prepojiť s mestom Bardejov a vybudovať novú turistickú infraštruktúru,  ktorá prepojí Mesto Bardejov a Bardejovské Kúpele. Aktuálny  úseku cestnej komunikácie, ktorý je momentálne, tak nebezpečný, neatraktívny a neustále viac žiadaný  od domácich a zahraničných návštevníkov nášho regiónu s požiadavkou,  aby bola vybudovaná nová turisticko-cyklo trasa v úseku Salaš Lesná – benzínka,“ prezradil R. Jančošek.

(14:45, R. Jančošek)

806
Diskusia
Pridať komentár