Svetový deň cestovného ruchu

6x
25. September 2015

Svetový deň cestovného ruchu

DenCR.jpg

Nedeľa 27.júna pripadá na svetový deň cestovného ruchu. Pri tejto príležitostí si mesto Bardejov pripravilo pre turistov ale aj miestnych obyvateľov rôzne akcie a špeciálne podujatia. Do tohtoročných osláv sa zapojili Turisiticko-informačná kancelária na Radničnom námestí a v Bardejovských kúpeľoch, Kultúrno- turistické centrum Bardejov (Poľsko-slovenský dom), Šarišské múzeum, Rímskokatolícka farnosť sv. Egídia, Okresná knižnica Dávida Gutgesela, Občianské združenie na záchranu Zborovského hradu, Bardejovské kúpele a obec Hervartov. Menovaní budú počas víkendu v prevádzke v upravených otváracích hodinách a pre návštevníkov majú pripravené rôzne akcie od zľavneného vstupného až po odborné prednášky.

Občianske združenie na záchranu Zborovského hradu ponúka prehliadku Zborovského hradu oba dni do 17tej hodiny s odborným výkladom. Drevený kostolík sv.Františka z Asissi v Hervartove, ktorý je od roku 2008 zapísaný v zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO, bude k dispozícii taktiež do 17tej hodiny a ponúka 50% zľavu na vstupnom. Hotely Bellewue, Artin, Šariš a ubytovacie zariadenia sa do akcie zapájajú zľavami 10-50% na službách.

Viac informácií o konkrétnych zľavách nájdete na stánke http://www.ktcbardejov.sk/11-informacie/50-svetovy-den-cestovneho-ruchu-2015

(15:45, A.Marková)

Diskusia
Pridať komentár