Tretí Pivný festival a prehliadka dychoviek potešia priaznivcov

6x
03. September 2015

Urobte si nedeľný výlet na pivo a dychovku do Bardejovských kúpeľov

kúp.dni 2012 021.jpg

 Kúpeľné dni lákajú

 

Priaznivcov dobrého piva a dychovej hudby poteší v nedeľu 6. septembra 2015 v Bardejovských kúpeľoch už 3. ročník pivného festivalu spojeného s vystúpením dychových hudieb. Program sa začne o 13.00 hod. v priestoroch pri kolonáde. Vyhrávať budú HARMONIA BAND, CHEMLON, ORDZOVIANKA, NOVAČANKA, ORAVANKA a POPRADČANKA. Vstup je voľný. Informovala o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková.

,,Prvé dva ročníky mali dobrú odozvu a tak v prípade priaznivého počasia očakávame aj tento rok vysokú návštevnosť, predovšetkým v prípade priaznivého počasia. Leto, pivo a hudba patria k sebe a tak pokračujeme v začatej tradícií stretávania sa ich milovníkov. Pivári budú mať k dispozícii cca 10 druhov pív, značiek Kelt, Corgoň, Zlatý Bažant, Krušovice, Heineken. Bardejovské kúpele sú nielen miestom na liečebné a wellness pobyty, ale sú vyhľadávaným miestom na jednodenné výlety celých rodín i posedenia priateľov pre ľudí zo širokého okolia,“ povedala T. Šatanková.

 

http://ahoj.tv/clanok/kapela_hex_pride_do_bardejova_vyhrajte_listky_na_koncert.html 

HEX zavíta do Bardejova

 

Dodala, že september je pre Bardejovské kúpele veľmi silným mesiacom, kedy majú plne obsadené všetky hlavné ubytovacie kapacity. ,,Pre rodiny s deťmi ponúkame pobyty, kde je v cene stravovanie, ubytovanie a vstup do wellness. Rodičia si môžu zakúpiť aj pobyt s procedúrami, kde im program nastavíme tak, aby sa pri deťoch stihli vystriedať. Pobyty je možné absolvovať od 2 do 6 nocí. Priamo v areáli kúpeľov je okrem wellness spa komplexu aj vonkajší bazén s vyhrievanou vodou, ktorý býva zvyčajne otvorený do 
15. septembra. Nachádza sa tu skanzen - najstarší na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, kyslíková dráha, neďaleko je historické mesto BARDEJOV - pamiatka Unesco, hrad Zborov, Slnečný majer s možnosťou jazdy na koni a mnohé iné atrakcie,“ vymenovala T.Šatanková.

V priebehu leta už Bardejovské kúpele potešili verejnosť niekoľkými tradičnými atraktívnymi podujatiami. Patrili k nim Bardejovské Kúpeľne dni, Medzinárodné hudobné leto, Alžbetínsky deň na počesť cisárovnej Sisi, či výstavy kvetov, obrazov, plastík, fotografií a ďalšie aktivity.

(17:05, red)

Diskusia
Pridať komentár