Vražda v rómskej osade. Muž bodol ženu, tá zraneniam podľahla

3111x
13. December 2021
Polícia vyšetruje vraždu v rómskej osade
Mužovi za vraždu hrozí doživotný trest. Ilustračná foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
V piatok (10. 12.) okolo 20.30 hod. došlo v rómskej osade v Sečovciach (okres Trebišov) k tragédii. Za doposiaľ presne nezistených okolností tam bola do oblasti hrudníka ostrým predmetom bodnutá 24-ročná miestna žena.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, bodnutá žena aj napriek poskytnutej prvej pomoci po prevoze do nemocnice, krátko po 22. hodine, zraneniam nezlučiteľnými so životom, podľahla.
 
 
Hrozí mu doživotie
 
„Vzhľadom na závažnosť skutku vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý po vykonaní potrebných procesných úkonov zadržal 39-ročného Eugena a obvinil ho z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Po umiestnení do cely policajného zaistenia krajský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby,“ vysvetlila Ivanová.
 
Hovorkyňa dodala, že v prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.
(14:08, red)
Diskusia
Pridať komentár