Štátne divadlo Košice hrá už len pre zaočkovaných

708x
15. November 2021
Predstavenia sa bude môcť zúčastniť maximálne sto osôb
 Divadlo avizuje dôsledné kontroly. Foto: Ahoj Košice
 
Od pondelka (15. 11.) je metropola východu a celé okolie Košíc zaradené v rámci COVID automatu do čiernej farby. Z toho dôvodu sa aj návštevníci Štátneho divadla Košice musia pripraviť na opatrenia.
 
Ako uviedlo Štátne divadlo Košice, predstavenia sa bude môcť naraz zúčastniť maximálne sto osôb a divákmi môžu byť len plne zaočkovaní.
 
 
Dôsledné kontroly
 
Divadlo bude pred každým predstavením dôsledne kontrolovať splnenie týchto podmienky. Vstup a pobyt v mieste podujatia bude možný len s prekrytím horných dýchacích ciest respirátorom.
 
„Zároveň v súlade s podmienkami kultúrneho semaforu bude divadlo pred každým predstavením od divákov žiadať poskytnutie kontaktných údajov. E-mailovej adresy a telefónneho čísla, ktoré v súlade s platnou legislatívou o ochrane osobných údajov divadlo využije len v prípade nutnosti dohľadania kontaktov v intervale do dvoch týždňov od podujatia,“ vysvetlili.
 
Čítajte aj:
Vrátenie vstupného
 
Diváci, ktorí si zakúpili vstupenky a nespĺňajú uvedené podmienky, môžu o vrátenie vstupného požiadať najneskôr do 12.00 hod. v deň predstavenia písomne e-mailom na adrese sales@sdke.sk s uvedením čísla účtu vo formáte IBAN.
 
K žiadosti je potrebné priložiť vstupenky v elektronickej podobe – sken respektíve elektronická vstupenka zo stránky divadla. Stornované vstupné bude divadlo vyplácať priebežne.
 
Divadlo zároveň dodalo, že z technických príčin, ktoré spôsobila havária na teplovodnej prípojke, ruší do 17. novembra predstavenia v Historickej budove Štátneho divadla Košice.
(8:28, red)
Diskusia
Pridať komentár