Košická župa pripravuje benefitný systém pre zaočkovaných

1158x
11. November 2021
Zapojiť sa môžu firmy i podnikatelia
 KSK chce motivovať ľudí k očkovaniu. Foto: FB/KSK
 
Košický samosprávny kraj (KSK) chce v čase zhoršujúcej sa pandemickej situácie pomôcť zmierniť dopady opatrení súvisiace s koronavírusom. Pomôcť k vyššej zaočkovanosti chce prostredníctvom pripravovaného benefitného systému.
 
Informovala o tom hovorkyňa predsedu KSK Anna Terezková.
 

 
 
Výzva pre podnikateľov
 
„Vyzývame podnikateľské subjekty, ktoré pôsobia v Košickom kraji a majú záujem poskytnúť benefit, zľavu alebo inú výhodu zaočkovaným proti ochoreniu COVID-19, aby sa k nám pridali. V posledných týždňoch nás oslovili viacerí poskytovatelia produktov a služieb, že majú záujem takýmto spôsobom motivovať ľudí k očkovaniu. Chceme ich preto sústrediť pod jednou strechou tak, aby si zaočkovaní východniari vedeli jednoducho pozrieť, na aký benefit majú nárok a kde si ho môžu uplatniť,“ vysvetlil predseda KSK Rastislav Trnka.
 
Čítajte aj:
Výhodný nákup či rekreácia
 
Výzvu na zapojenie sa do benefitného systému vyhlasuje kraj v zmysle zákona o ochrane hospodárskej súťaže tak, aby sa mohol zapojiť každý, kto o to má záujem.
 
Benefitný systém pre očkovaných ponúkne výhody na nákup produktov a služieb napríklad z oblasti gastropriemyslu či rekreácie.
 
Zapojiť sa však môžu aj akékoľvek prevádzky s ponukou tovarov a služieb pôsobiace v Košickom kraji. Získať bude možné napríklad zľavu z ceny alebo produkt navyše (akcia 1+1). 
 
Podnikatelia, ktorí majú záujem zapojiť sa do krajského benefitného systému, sa môžu prihlásiť zaslaním e-mailu na adresu info@preodmenu.sk.
 
Stránku preodmenu.sk chce KSK spustiť na budúci týždeň.  
(13:25, red, KSK)
Diskusia
Pridať komentár