Saleziánska rodina sa dnes rozlúči s don Luigim

2020x
10. November 2021
Prosia o rešpektovanie opatrení
Don Luigi odišiel do večnosti 6. novembra 
 
Saleziánska rodina v Bardejove sa dnes rozlúči s don Alojzom (Luigim) Ondrejkom. Vzhľadom na pandemické opatrenia sa posledná rozlúčka uskutoční v Bazilike sv. Egídia v Bardejove (režim očkovaní 100 osôb). 
 
Ako uviedol Viliam Riško zo SDB, následne pohrebný sprievod odprevadí zosnulého na cintorín pri kostole sv. Anny, kde bude pochovaný. Zúčastnených prosia vás o rešpektovanie pokynov usporiadateľov a nosenie respirátora aj vonku, keďže ľudia budú stáť blízko seba. 
 
90 rokov života don Luigiho 
 
Pohreb bude dnes 10.11.2021 o 13:30. Priamy prenos sv. omše a pohrebných obradov bude možné sledovať na youtube kanáloch saleziani.sk a pobavi. Vysielanie sa začne o 13:20 mikrodokumentom Non Admis (2009) z archívu TV LUX.
 
Otec biskup Tomáš Galis bude o 13:30 celebrovať pohrebnú sv. omšu, kázať bude provinciál saleziánov don Peter Timko. Počas pohrebného sprievodu bude v programe príhovor, ktorý don Luigi predniesol počas oslavy 90. narodenín, scénka don Luigiho s malými deťmi a fotoprezentácia z 23 rokov jeho pôsobenia v Bardejove. Približne o 15:15 pokračuje priamy prenos z cintorína pri kostole sv. Anny v Bardejove.
(8:50, saleziáni BJ)
 
Diskusia
Pridať komentár