Tragická dopravná nehoda pri Bardejove, cestu uzavreli v oboch smeroch

11598x
04. November 2021
Aktualita z ciest
Čelnú zrážku dvoch osobných áut neprežil vodič a spolujazdkyňa z jedného auta 
 
Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste č. II/545 v katastri obce Kľušov, okres Bardejov. 
 
Pri nehode sa čelne zrazili dve osobné vozidlá, hasiči museli z jedného vyslobodiť 2 osoby. Aj napriek snahe záchranárov sa osoby nepodarilo oživiť a svojim zraneniam na mieste podľahli. V druhom aute sa zranila jedna osoba. Cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch. 
 
Aktualizácia 11:36 
 
Ako uviedla Polícia SR - Prešovský kraj na svojej FB stránke, čelnú zrážku dvoch osobných áut neprežil vodič a spolujazdkyňa z jedného auta. Podľa doterajších informácií 66-ročný vodič osobného auta Peugeot 106 zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s osobným autom VW Caddy, ktoré viedol 59-ročný muž.
 
Vodič Peugeota ako aj jeho 68-ročná spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Vodič z druhého auta, Bardejovčan, utrpel predbežne ľahké zranenia. Cesta II/545, na ktorej došlo k dopravnej nehode je momentálne neprejazdná. Obchádzka je cez obce Hertnik, Šiba, Raslavice. 
(10:59, HaZZ, Polícia SR - Prešovský kraj) 
Diskusia
Pridať komentár