VIDEO | Bardejovské kúpele a.s. naďalej poskytujú služby pre svojich klientov

3575x
20. Október 2021
Situácia je iná ako vlani
Pozrite si videoreportáž 
 
Prechod okresu Bardejov do čiernej zóny v covidovom automate priniesol zmeny aj pre Bardejovské kúpele. a.s. Spoločenský život v prevádzkach dostal znovu stopku, kúpele však môžu aj naďalej prijímať klientov na základe výnimky z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva.
 
„Čo to znamená pre Bardejovské kúpele? Museli sme pozatvárať všetky kaviarne, bary, reštaurácie, pretože tie sú možné len na výdaj cez okienko. Klienti, ktorí sú ubytovaní v našich zariadeniach, môžu aj naďalej využívať bazény, sauny, stravovanie, procedúry, ubytovanie. Viac-menej sa dá fungovať v takomto jemne obmedzenom režime,“ priblížila ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov a.s. Tamara Šatanková.
 
Klienti pri príchode na recepciu musia predložiť buď očkovací preukaz, potvrdenie o negatívnom výsledku antigénového či PCR testu, alebo doklad o prekonaní ochorenia covid-19, ktorý nie je starší ako 180 dní.
 
„Musím povedať, že je to úplne iná situácia ako v roku 2020, keď nám hromadne odchádzali stovky klientov. Myslím si, že teraz sú ľudia z toho trošku znechutení a obrnení voči tomu čo sa deje – akosi sa s tou koronou asi zžili, ten úbytok nie je taký rapídny, ako bol v minulom roku,“ dodala Šatanková.
 
Aktuálne majú kúpele cez 600 klientov, obsadenosť je na úrovni 60%.
(18:14, red)
Diskusia
Pridať komentár