Mesto Bardejov spúšťa nový SMS-kový projekt

1371x
02. Jún 2021
 Bude informovať o očakávaných udalostiach
Za službu nemusíte platiť
 
Samospráva Bardejova rozširuje možnosti informovania obyvateľov mesta o aktuálnych udalostiach, ktoré môžu mať vplyv na komfort či už ich bývania, alebo života všeobecne.
 
Mesto spustilo 1. júna na webovej stránke www.bardejov.sk projekt SMS Info. Prostredníctvom registrácie sa môžete prihlásiť na odber SMS správ, ktoré vás budú informovať o podstatných očakávaných udalostiach, ktoré sa v konečnom dôsledku môžu negatívne prejaviť na bežnom fungovaní domácností (plánované odstávky elektrickej energie, prekopávky, stavebné konania a pod., informácie o plánovaných zásahoch spoločností Bardterm, s.r.o., Bardbyt , s.r.o.).
 
SMS správy budú mať iba informačný charakter, to znamená, že na ne nie je potrebné odpovedať. Po vašej registrácii na http://www.bardejov.sk/index.php?option=com_content dostanete informáciu nevyžiadane.
 
SMS Info je služba, ktorou mesto Bardejov informuje bezplatne svojich obyvateľov o novinkách a aktualitách a o dôležitých životných situáciách. Buďte vždy informovaní o dianí v meste.
(13:01, FB: Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
Diskusia
Pridať komentár