Život tanečníka...ODKAZ...

20x
01. Jún 2014

Prečítaný ODKAZ v kine Žriedlo

Posledný májový deň patril hudbe a tancu. Aspoň v kine Žriedlo v Bardejovských Kúpeľoch. V sobotu sa od 17:00 hod. uskutočnil tanečný muzikál Život tanečníka...ODKAZ... 

Jednou z hlavných organizátoriek bola učiteľka Mgr. S. Mihoková, ktorá o tomto predstavení prezradila viac:

„Vďaka patrí tebe, mama!“... „Ako tak začalo dievčatko listovať v denníku, medzi jeho riadkami našlo ODKAZ....“ Tak týmito slovami, a nielen tým, sa odohral tanečný muzikál pod názvom Život tanečníka – ODKAZ... Projekt vznikol v spolupráci s tanečnou skupinou FäTTy a TS Anjeli pod mojím vedením a vedením  Dáši Šprochovej a oddelením kultúry mesta Bardejov. Kinosála Žriedlo v Bardejovských Kúpeľoch sa o 16:30 hod. začala zapĺňať divákmi a fanúšikmi „nášho umenia“. 160 účinkujúcich vytvorilo atmosféru hudobno-tanečnej „fresky“, ktorá priniesla energiu, úsmev, dojatie, tanec, spev, slovo, radosť, „ODKAZ“ otvárajúci okno k zamysleniu sa.


..Keď slová nestačia.. sila odchádza.. a láska je všade okolo..keď ju nevidíš..a hľadáš zle.. keď chceš smer a potrebuješ "dávku", aby ťa prinútila sa zamyslieť.. O tom bol Život tanečníka na pozadí detských tanečných krokov.. Dnes je ODKAZ prečítaný.... Ďakujeme všetkým, ktorí prišli podporiť naše umenie malých krokov a osobitne Spojenej cirkevnej škole sv. J.Bosca, ktorá nás zastrešuje.


Riaditeľ Spojenej cirkevnej školy Mgr. Martin Šmilňák v závere podujatia povedal: 

Chceme sa poďakovať každému, kto nám pomohol. Dnes nás zabávali deti, žiaci a študenti zo Spojenej cirkevnej školy, kde pracuje Základná umelecká škola sv. J. Bosca. Potlesk patrí predovšetkým nášmu tanečnému odboru, kde spolu tancuje asi 180 detí a zhruba 150 ste ich dnes mohli vidieť. Celú túto akciu spískala učiteľka S. Mihoková spolu s jej kolegyňami. Ďakujeme všetkým.

 (red)

390
Diskusia
Pridať komentár