Vedenie mesta Košice si uctilo odchádzajúcich policajtov

1137x
23. Február 2024
Odchádzajúcim policajtom odovzdali pamätnú medailu za aktívnu a príkladnú prácu
  (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Šestnásť členov Mestská polícia Košice sa v stredu (21. 2.) rozlúčilo so svojou dlhoročnou prácou, ktorú vykonávali pre košickú mestskú políciu.
 
Všetkým týmto odchádzajúcim príslušníkom Mestskej polície mesta Košice sa počas rozlúčky v priestoroch košického magistrátu poďakoval košický primátor Jaro Polaček, náčelník Mestskej polície mesta Košice Slavomír Pavelčák a riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Štefan Mulik.
 
(Zdroj: FB Košice - Mesto Košice) 
 
Už bývalým policajtom odovzdali pamätnú medailu za aktívnu a príkladnú prácu a zdôraznili, že účasť príslušníkov MsP na tejto rozlúčke súvisí aj s ich vysokou profesionalitou a dôkazom obrovského morálneho kreditu. Kolegom z MsP ďakovali za ich prínosnú prácu a za to, že veľkú časť svojho profesionálneho života spojili s mestom Košice.
 
Nasadenie a obetavosť, ktorými pomáhali vytvárať bezpečné prostredie pre Košičanov a návštevníkov mesta, zostávajú inšpiráciou pre ďalšie generácie. Do ďalších rokov im prajú veľa šťastia, zdravia, spokojnosti a dobrých spomienok na roky strávené v radoch MsP. Košická MsP zároveň patrí v rámci Slovenska medzi tie najlepšie a najmodernejšie vybavené.
 
 (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
V uplynulých rokoch výrazne narástol počet hliadok v uliciach. Investície z mestského rozpočtu išli do rozšírenia a modernizácie kamerového systému, do smart technológií, do profesionálneho výstroja a výzbroje.
 
Pred viac ako dvoma rokmi bolo zriadené aj vysunuté pracovisko v prízemí budovy Historickej radnice na Hlavnej 59. Svoju činnosť začali aj envirohliadky, MsP sa venuje aj kynológii či odchytu túlavých zvierat.
(9:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár