VIDEO | Spojená škola Štefánikova ponúka atraktívne odbory i krásne priestory

1264x
14. Február 2024
  DOD na Spojenej škole Štefánikovej  
Pozrite si našu videoreportáž
 
„Vitajte na našej škole, ktorou vás teraz prevediem," privítala študentka Sandra Mihaliková.
 
„Nachádzame sa v počítačovej učebni, kde sa žiaci odboru Grafik digitálnych médií učia vytvárať webové stránky, 2D a 3D grafiku. K výuke im slúži aj školský fotoateliér," priblížila študentka Sandra Mihaliková.
 
 „Obuvníci sa učia pracovať s novými technológiami a materiálmi pre výrobu obuvi,“ povedala Mihaliková.
 
„Vitajte v  murárskej dielni, kde naši žiaci trávia najviac času. Učia sa murovať piliere, komíny, priečky a mnoho ďalšieho,“ informovala študentka Sandra.
 
 Fotoateliér (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Žiaci odboru Obchodný pracovník sa vzdelávajú duálne a prax vykonávajú v obchodných prevádzkach,“ predstavila odbor Mihaliková.
 
„Tentokrát nahliadneme do kuchynky, kde to nie len úžasne vonia, ale zároveň sa tu žiaci učia piecť chlieb a rôzne pečivo,“ povedala Sandra.
 
„Teraz vás prevediem jazykovou učebňou, kde sa žiaci odboru Sociálno – výchovný pracovník vzdelávajú duálne a svoju prax vykonávajú v sociálnom dome Antic,“ priblížila študentka školy.
 
 Žiaci sa učia piecť pečivo (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Vitajte v našom novom chemickom laboratóriu, kde sa žiaci odboru Biotechnológia a Farmakológia učia pripravovať liekové formy a rôzne chemické pokusy,“ povedala o odbore Sandra M.
 
„Naša škola ponúka aj autoškolu, ktorá je pre našich žiakov so zvýhodnenou cenou,“ informovala Mihaliková.
 
„V našej škole sa nachádza aj plne vybavená posilňovňa. Na záver by som vám chcela ukázať našu telocvičňu, kde sa vyučuje Telesná výchova a pohybové krúžky po vyučovaní,“ predstavila školu študentka Sandra.
(14:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár