Primátor mesta Košice a poslanci zvolali mimoriadne zastupiteľstvo

1235x
06. Február 2024
  Vo štvrtok mimoriadne zasadnú poslanci mestského zastupiteľstva
 (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Primátor mesta Košice Jaroslav Polaček včera (5.2.) oznámil poslancom, že v zmysle zákona o obecnom zriadení zvoláva na štvrtok 8. februára o 8.00 hod. neplánované rokovanie mestského zastupiteľstva vo veľkej zasadačke Magistrátu mesta Košice na Triede SNP 48/A.
 
O zvolanie zastupiteľstva v pôvodne neplánovanom termíne požiadali primátora mesta a poslanci mestského zastupiteľstva. Štvrtkové mestské zastupiteľstvo bude pozostávať zo šiestich bodov. Poslanci na ňom budú diskutovať o návrhoch na zmenu štatútu mesta Košice.
 
V pláne je okrem iného aj bod o zmene rokovacieho poriadku zastupiteľstva, informácie o stave strategických projektov mesta Košice za rok 2023 a personálne otázky. Rokovania zastupiteľstva pripravuje referát samosprávnych orgánov Magistrátu mesta Košice.
 
Bližšie informácie k jednotlivým bodom rokovania zatiaľ na webstránke mesta nie sú zverejnené. Poslanci, ktorí požiadali o zvolanie zastupiteľstva, doručili na tento referát len pozvánku bez dôvodových správ alebo návrhov uznesení.
(8:50, red.)
Diskusia
Pridať komentár