VIDEO | V bardejovskej nemocnici začala veľká rekonštrukcia. Pacientov čaká obchádzka

1585x
12. December 2023
V bardejovskej nemocnici začína najväčšia rekonštrukcia v histórii. Detskí pacienti budú musieť obchádzať stavenisko
 
 
Keďže veľké stavenisko za hlavným pavilónom je už ohradené, pacienti budú musieť chodiť do detských ambulancií a na detskú pohotovosť vyznačenou obchádzkou. Ako sa tam dostanú, vysvetlil riaditeľ nemocnice Marián Petko.
 
„Aby nedošlo ku kontaktu medzi stavbármi a pacientmi, museli sme urobiť bezpečnostné opatrenia a stavenisko oplotiť. Zároveň sme museli vyriešiť prístupovú cestu k detskej pohotovosti, ktorá povedie dookola, ale je to jediné možné riešenie. Zároveň je v tejto časti množstvo špecializovaných detských ambulancií, kde sa pacienti dostanú tiež tou istou obchádzkou. Musíme si však uvedomiť, že tento stav môže trvať až dva roky,“ popisuje situáciu riaditeľ Nemocnice s poliklinikou Svätého Jakuba v Bardejove, Marián Petko.
 
(Zdroj: AHOJ TV) 
 
„Okolo plota sme umiestnili potrebné informačné tabule, ktoré pacientov navádzajú kde a kadiaľ majú ísť na tieto detské ambulancie a hlavne večer na detskú pohotovosť. Aby rodičia a detičky čo najlepšie pochopili, ako sa majú k týmto svojim lekárom dostať. Samozrejme večer bude všetko plne osvetlené a obchádzkový chodník bude počas celého obdobia stavby riadne čistený,“ doplnil Marián Petko. 
(9:10, red.)
Diskusia
Pridať komentár