VIDEO | Komunitná nadácia Bardejov podporila šesť projektov

1450x
27. Október 2023
3500 eur na zveľaďovanie priestorov v meste 
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Pre tohtoročné vyhodnotenie jedného z najväčších grantových programov Klub darcov, si bardejovská Komunitná nadácia vybrala kaviareň v Kláštornom parku.
 
Okrem generálneho partnera programu - mestskej spoločnosti Bartdterm a partnera programu Mesta Bardejov, prispelo do Klubu darcov aj 45 individuálnych darcov - fyzických osôb. Sedem z nich sa hodnotenia projektov aj zúčastnilo.
 
Do grantového programu Komunitnej nadácie sa tento rok prihlásilo sedem projektov. Hodnotiacej komisii ich na stretnutí odprezentovali samotní uchádzači.
 
Tento rok sú projekty zamerané na podporu zveľaďovania otvorených i vnútorných priestorov slúžiacich pre verejnosť a na ich aktívne užívanie, na zlepšovanie dobrých susedských vzťahov v rôznych častiach mesta, na invenčné a aktívne trávenie voľného času, ale aj na aktivity posilňujúce miestnu demokraciu.
 
Zdroj: FB/Komunitná nadácia Bardejov 
 
Komisia nakoniec podporila šesť z nich celkovou sumou 3500 eur, pričom najvyššia možná suma grantu na jeden projekt bola 700 eur.
 
Každý úspešný žiadateľ sa na projekte musí podieľať aj vlastnými financiami, minimálne v hodnote 10 percent zo získaného grantu, pričom projekt musí zrealizovať v období nasledujúcich desiatich mesiacov.
 
Zoznam úspešných projektov si môžete pozrieť na webovej stránke Komunitnej nadácie Bardejov.
(12:35, red)
Diskusia
Pridať komentár