Bardejov proti Vranovu nad Topľou

514x
26. Jún 2021
V prvom prípravnom stretnutí pred novou sezónou nastúpili futbalisti Partizána Bardejov v domácom prostredí proti Vranovu nad Topľou. V kádri domácich sa predstavil rad hráčov, ktorí sú na Hornom Šariši na skúške.
 
V bráne dostal príležitosť Mulík, pred ním Sosňak, Šimko, Gimecký, Kocer, Pagačovič, Atin, Stachura, Podolskyi, Jakimovski a Škrepták.
 
Vedenie klubu v týchto dňoch rokuje s viacerými hráčmi, ktorí v Bardejove v uplynulej sezóne pôsobili a ktorí by pri Topli mali zotrvať aj v nasledujúcom ligovom ročníku. Aj preto nastúpili prevažne hráči, ktorí sú na skúške.
 
V úvodnom polčase padli góly na oboch stranách (skóre otvoril Gimecký, hostia sa presadili z penalty), po zmene strán strelil Partizán dva, Vranov jeden gól a aj preto bol konečný výsledok 3:2. Duel mal kvalitu, žičlivé futbalové prostredie si pochvaľovali aktéri na oboch stranách. Pre Bardejov to bol veľmi dobrý úvodný zápas v príprave, treťoligista z Vranova si takisto z tohto zápasu odváža množstvo skúseností a informácii do ďalšej prípravy.
 
Partizán Bardejov BŠK – Vranov nad Topľou 3:2 (1:1)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Mulík – Sosňak, Šimko, Gimecký, Kocer, Pagačovič, Atin, Stachura, Podolskyi, Jakimovski, Škrepták. Na lavičke, neskôr striedali: Kramár, Udoka, Gogero, Konkoľ, Holik, Mejri, Wagner, Čikoš-Pavličko, Lukáč
 
Šarišania sa najbližšie predstavia v Humennom, duel sa odohrá v piatok 2.7. od 17.00 hod.