Bardejov si body s Komárnom podelil

697x
04. Apríl 2021
Druhá futbalová liga mala na programe 23. kolo a Bardejovčania, bojujúci o záchranu, privítali hráčov Komárna, ktorým už v podstate v tejto sezóne o nič nejde.
 
Partizáni chceli a potrebovali bodovať naplno. V prvom zápase v roku 2021 na štadióne v Bardejove sa od úvodu hralo medzi šestnástkami, ani jeden celok sa nedostával do šancí.
 
Najväčšia šanca prvého dejstva prišla v samom závere, keď po štandardnej situácii Bardejova sa v skrumáži dostal k lopte Bilali, no neposlal ju do odkrytej brány a tým pádom sa úvodné dejstvo skončilo nerozhodne.
 
Bez vyloženejších šancí
 
Po zmene strán hostitelia pridali, avšak aj keď mali viac z hry, v útoku sa trápili. Postupne prestriedali, no ani to veľmi nepomohlo, nakoľko brankár Komárna veľa práce nemal.
 
Ani na druhej strane Čikoš-Pavličko sa veľmi nezapotil. Ani v minútovom nadstavení sa nič extra na ihrisku neudialo a tak si Partizán s KFC body iba podelil. Zrejme ak by sa hralo aj ďalšiu hodinu, gól by nepadol.
 
Bardejovčania boli mierne lepším tímom, avšak po záverečnom hvizde sa musia uspokojiť iba s bodom. Najbližšie budú hrať Hornošarišania znova doma, v stredu 7.4. privítajú Trebišov.
 
Povedali po zápase
 
Szilárd Németh, tréner Komárna: „Bol to bojovný zápas, skôr medzi šestnástkami. Vedeli sme, že domáci sú v situácii, kedy potrebujú tri body, takže budú chcieť vyhrať. Myslím si, že celkom dobre sme ich držali od našej brány, až na tú jednu chybu na konci prvého polčasu, kedy sme mohli inkasovať. Mrzí má, že v útočnej fáze sme mohli byť šikovnejší a tie veci lepšie dotiahnuť do konca. Kornel Saláta si na predzápasovej rozcvičke roztrhol achilovku, veľmi nás to mrzí. Veríme, že sa čoskoro vráti a prajeme mu skoré uzdravenie,“
 
Bobi Stojkoski, tréner Bardejova: „Hrali sme dobre, zaslúžili sme si vyhrať. Mali sme štyri, päť stopercentných šancí, ale ak nedáš gól, nemôžeš vyhrať. Komárno neurobilo nič, nemali strelu na našu bránu. Potrebujeme body, chlapci hrajú pod tlakom. Na konci prvého polčasu aj v druhom polčase mali chlapci šance, to musí byť gól. V stredu hráme doma s Trebišovom. Potrebujeme body a ideme vyhrať.“