Banská Bystrica odišla z Bardejova s gólovou nádielkou

699x
31. August 2020
V treťom kole prvej futbalovej ligy žien hostili Partizánky z Bardejova celok Banskej Bystrice. Domáce hráčky papierové prognózy naplnili a svojho súpera zdolali vysoko 8:0.
 
Od úvodu sa hralo iba na jednu bránu. V trinástej a šestnástej minúte sa dvakrát presadila Semanová, o ďalších desať minút presne mierila Galarovičová. O tri minúty napla sieť delovkou spoza šestnástky legionárka Šaranović a otázkou ostávalo, koľko presných zásahov skončí v sieti Dukly.
 
Do konca prvého dejstva sa ešte dva razy presadila Vujadinović. V prvom polčase zverenkyne trénera Djokića svojim súperkám strelili poltucet gólov.
 
Aj po zmene strán sa hralo iba na bránu Banskej Bystrice a brankárka Bardejova Drutarovská nemala žiadnu prácu. Hostky bránili so všetkými hráčkami a aj preto sa Partizánky nevedeli presadiť. 
 
Až štvrťhodinu pred záverom strelila siedmy gól kapitánka Dimitrijević a v samom závere skóre na konečných 8:0 upravila Božić.
 
„Bol to ťažký zápas, počas týždňa sme veľa trénovali. Unavené sme ešte boli po zápase na Slovane, kde sme nechali sto percent a kde sme vyhrali. V druhom polčase už na nás prišla únava. Ďakujem spoluhráčkam, trénerom a realizačnému tímu,“ uviedla po zápase kapitánka tímu Maja Dimitrijević.