Poprad dostal desať gólov, presadila sa aj nová posila Bardejova

1348x
16. August 2020
V prvom kole prvej futbalovej ligy hostili Bardejovčanky celok spod Tatier. Aj keď Poprad favoritom nebol, domáce hráčky chcel potrápiť čo najviac. Partizánky však od úvodného hvizdu jasne ukázali, kto je na ihrisku pánom a svojmu súperovi nič nedarovali.
 
V trinástej minúte úvodný presný zásah nielen v novom ročníku, ale aj v drese Bardejova zaznamenala legionárka Vujadinović. O sto sekúnd na 2:0 zvyšovala Vaľušová. V prvom dejstve ešte presne mierila v štyridsiatej minúte Semanová a do kabín sa odchádzalo za stavu 3:0.
 
Približne 150 divákov sledovalo atraktívny zápas s množstvom šancí hlavne na strane domácich. Desať minút po zmene strán zvyšovala Djukić a v 60. a 61. minúte dvakrát presne mierila Semanová. O ďalších šesť minút druhý gól pridala Vaľušová a otázkou ostávalo, koľko gólov ešte padne do siete Popradu.
 
Dvadsať minút pred záverom pokutový kop vybojovala výborne hrajúca Semanová a kapitánka družstva Dimitrijević z jedenástky mierila presne. O ďalších sedem minút sa druhý raz do streleckej listiny zapísala aj útočníčka Vujadinović a päť minút pred koncom pridala štvrtý gól Semanová, čím ukončila strelecké hody Partizána na čísle 10.
 
V premiérovom zápase nového ročníka Bardejovčanky porazili Poprad 10:0 a zaknihovali povinné víťazstvo.
 
Už najbližší víkend sa Partizánky predstavia v šlágri jesene na ihrisku bratislavského Slovana. Práve medzi týmito súpermi sa v posledných rokoch bojuje o titul a tento duel veľa napovie v boji o prvenstvo v aktuálnej sezóne.