Partizán Bardejov si sily zmeral s Trebišovom

935x
03. August 2019
V treťom kole druhej futbalovej ligy hostil Partizán Bardejov BŠK celok Slavoja Trebišov. Zápas sa mal pôvodne odohrať v Trebišove, no vzhľadom na rekonštrukčné práce na štadióne sa duel uskutočnil na Hornom Šariši. Bardejovčania po dvoch prehrách, v Dubnici nad Váhom (0:1) a doma s Petržalkou (1:2) chceli a potrebovali bodovať.
 
Úvod zápasu sa niesol v znamení gólov. Už v ôsmej minúte otvoril skóre domáci Dávid Belunek, keď si poradil s obrancom a následne premenil samostatný nájazd a Partizán razom viedol 1:0.
 
Neubehli ani dve minúty a bolo zrovnané, keď na opačnej strane v desiatej minúte loptu nohou doklepol Chovan.
V ďalšom priebehu prvého dejstva ešte obaja autori gólov inkasovali po žltej karte. V prvom dejstve sa hralo zo strany na stranu, no ďalšie góly už takmer sedemsto divákov nevidelo.
 
Po zmene strán sa naďalej hral rýchly futbal a bolo sa na čo pozerať. Šance boli aj na jednej a aj na druhej strane, no vyloženejšie príležitosti si hráči nevypracovali. V závere už na mokrom ihrisku chceli víťazstvo na svoju stranu strhnúť Bardejovčania, no vytúžený gól sa im už streliť nepodarilo.
 
Partizán tak v treťom kole remizoval s Trebišovom 1:1 a do tabuľky si pripísal prvý bod. Najbližšie sa o týždeň predstaví v Košiciach proti FC a v piatok 16.8. privíta béčko Žiliny.