Bardejovčania na úvod porazili Košice, odštartovali víťazne

730x
11. December 2018
Až v treťom kole druhej futsalovej ligy sa po prvýkrát v súťažnom zápase predstavili futsalisti Partizána Bardejov. V domácom prostredí privítali ambiciózny celok NFL Košice. Duel napokon priniesol množstvo gólov a viac ako sto divákov si prišlo na svoje.
 
Úvodný gól padol do siete Košíc v ôsmej minúte, keď sa strelecky presadil Vladimír Havrila. Hostia o tri minúty odpovedali, no nasledovali góly Dávida Beluneka v trinástej a Róberta Stachuru v štrnástej minúte.
 
O niekoľko desiatok sekúnd hostia síce znížili, no prišli zásahy Beluneka a Ľubomíra Pangráca-Pitera a Bardejov viedol o tri góly. Záver prvého polčasu domácim nevyšiel, inkasovali dvakrát a tak do kabín išli za stavu 5:4.
Cez polčasovú prestávku prebehlo žrebovanie tomboly, ceny zohnal manažér futsalového tímu :Marek Paľo a výhercom ich odovzdal prezident Partizána Bardejov Stanislav Soroka.
 
Po zmene strán sa na ihrisku začalo hrať tvrdšie a do varu sa dostali aj fanúšikovia. Košičania sa dočkali vyrovnania, no následne dvakrát presne mieril domáci Stachura. Hostia opäť znížili, hru otvorili, čo bola voda na mlyn pre Partizán a tromi zásahmi potvrdil vysokú výhru 11:6.