Bardejov sa na výhru proti nováčikovi natrápil

1061x
09. Máj 2018
V dohrávke štrnásteho kola ženy Partizána privítali na domácom štadióne celok NMŠK 1922 Bratislava. Skóre v zápase otvorila už v druhej minúte Lemešová, keď z priameho kopu poslala loptu priamo na bránu, kde zle zareagovala hosťujúca brankárka a Bardejov sa ujal vedenia.
 
Tlak Partizána pokračoval a pokračovala aj streľba na konštrukciu brány. V uplynulom dueli proti Nitre strelili Hornošarišanky štyri tyčky a tri krát sa im podarilo nastreliť konštrukciu brány aj v tomto zápase.
 
Bardejovčankám napriek územnej prevahe ani v tomto zápase nešla hra tak, ako by si predstavovali. Hostky využívali hlavne slabý stred poľa domácich, cez ktorý viackrát pohodlne prešli. V prvom dejstve už 150 divákov gól nevidelo.
Aj po zmene strán mali viac z hry Bardejovčanky, no vyloženejšie šance si nevypracovávali. Prejavila sa na nich už aj únava i úzky káder, keď tréner Čekan nemal k dispozícii adekvátne náhrady na striedanie. Gólovú poistku pridala až v 73. minúte Havranová a uzavrela skóre na konečný stav 2:0.