Bardejov podľahol Humennému 5:9

639x
30. Január 2018
Futsalisti Partizána Bardejov sa v ostatnom kole predstavili doma proti Humennému. Bardejovčania chceli doma bodovať, no nakoniec sa im to nepodarilo. S Angels Humenné prehrali 5:9. Hosťujúci fanúšikovia prišli v hojnom počte a tak Humenčanom vytvorili domácu atmosféru.
 
Úvod začali lepšie hostia. Už v druhej minúte sa presadil Komjatý. V deviatej minúte sa však do vedenia dostali domáci, keď najprv vyrovnal Buk a o niekoľko sekúnd zvyšoval na 2:1 Voroňák. Do konca prvého polčasu už Partizán gól nepridal, naopak hostia ich dali tri. Polčas sa tak skončil výsledkom 2:4.
 
V prvej minúte druhého polčasu anjeli zvýšili svoj náskok o ďalší gól. O minútu na to Sališ znižoval na 3:5. V 26. minúte sa dvomi faulami vyfauloval Buk. Hostia následne premenili priamy kop a o minútu pridali ďalší gól. Stachura sa dvomi gólmi snažil zvrátiť stav stretnutia, avšak Humenčania si už zápas nenechali ujsť. Hostia pridali ešte ďalšie dva góly, posledný z penalty.
 
„Hostia strelili v zápase niekoľko gólov, pri ktorých mali veľa šťastia. No šťastie má lepší a oni sa na nás lepšie pripravili. Prišli v plnej sile, mali k dispozícii tri štvorky. Humenné posilnilo, čo sa ukázalo aj v zápase. Od začiatku išli na doraz, dopredu ich hnali diváci,“ zhodnotil zápas hrajúci tréner Bardejova Pavol Vaľko.
 
Bardejovčania majú pred sebou ešte dva domáce zápasy. Najbližšie sa predstavia v piatok, 2.2.2018 proti Grizzly Košice a posledný zápas odohrajú 9.2.2018 proti celku z Vranova.