Futsalisti Bardejova porazili Prešov až po zmene strán

477x
22. Január 2018
V šarišskom futsalovom derby medzi Bardejovom a Prešovom padlo až 13 gólov. Súboj bol napínavý do úplného konca. Naplno napokon bodovali domáci, zápas ale museli otáčať po zmene strán. Partizán získal dôležité tri body po víťazstve 8:5.
 
Futsalistom Prešova vyšiel iba prvý polčas. Po góloch Beliša a Krempaského mali už v 7. minúte dvojgólový náskok. Domáci potom síce stav znížili, ale tesne pred polčasovou prestávkou Ekoprim opäť zvýšil svoj náskok na 3:1. Po zmene strán Partizán dvomi presnými zásahmi Stachuru v priebehu minúty vyrovnal.
 
Prešov sa ale nedal a zásluhou Beliša išiel v 30. minúte opäť do vedenia. Hostia znova vyhrávali, no domáci Partizán sa nevzdal a o niekoľko sekúnd Voroňák vyrovnal.
 
Po zmene strán nastal obrat
 
Napínavý druhý polčas sa pozdával aj divákom, bolo sa načo pozerať. Hralo sa zo strany na stranu a vyhrať mohli obaja. Rozhodujúci gól mali na kopačkách oba tábory, no zaskveli sa gólmani na oboch stranách. V 33. minúte Vaľko poslal Bardejov prvýkrát do vedenia, no o niekoľko desiatok sekúnd Beliš vyrovnal na 5:5 a hralo sa odznova.
 
Záverečné desiatky sekúnd však zvládol lepšie Bardejov a troma gólmi rozhodol o zisku dôležitých bodov. Partizán strelil šiesty gól a výhru potvrdil dvoma zásahmi Voroňák. Prešovskí futsalisti v stretnutí dvakrát viedli, nakoniec prehrali.