Bardejovčania rozstrieľali aj Vranov

571x
12. December 2017

V piatok (8.12.2017) odohrali futsalisti Partizána Bardejov posledný zápas prvej časti súťaže. Predstavili sa doma proti celku z Vranova. Bardejovčania chceli bodovať a upevniť si postavenie v tabuľke.

Úvod zápasu vyšiel domácim, keď sa už v prvej minúte presadil Stachura. V ďalšom priebehu však viac z hry mali hostia, no domáci brankár Pangrác bol pozorný. Územnú prevahu využili až v ôsmej minúte, keď sa presadil hosťujúci Kuták. Nasledovala gólová prestrelka domácich, keď sa postupne presadili Babej, Kiseľ, Haladej a Grobár. V poslednej minúte prvého polčasu ešte skóre skorigoval Dzurina. Po prvom dejstve na ukazovateli svietil stav 5:2.

Druhý polčas otvorili gólom opäť domáci. V 23. minúte sa presadil po štandardnej situácii Kiseľ, o minútu neskôr pridal ďalší gól Haladej. Hostia sa snažili udržať tempo so súperom, podarilo sa im to strelením dvoch gólov a skóre upravili na 7:4. Posledné štyri minúty zápasu patrili domácim. Strelili päť gólov, čím jednoznačne rozhodli o víťazovi stretnutia.