V Malom Šariši sa zišli hviezdy Showbiznis teamu

498x
30. Júl 2020
V Malom Šariši sa zišli hviezdy Showbiznis teamu. Proti domácemu mužstvu odohrali exhibičný futbalový zápas.
 
Showbiznis team tvoria úspešní súčasní aj bývalí športovci, umelci a ďalší známi či menej známi ľudia. Chodia po Slovensku a hrajú exhibičné zápasy. Naposledy sa predstavili v obci pri Prešove v Malom Šariši.
 
Domáci tím TJ Šľachtiteľ Malý Šariš je účastníkom siedmej ligy. Slávnostný výkop zápasu mal spevák Braňo Mojsej. V exhibičnom stretnutí videli diváci sedem pekných gólov. Showbiznis team vyhral 5:2.
 
Za pekného počasia sme odohrali exhibičný zápas v Malom Šariši. Diváci videli viacero zaujímavých gólových akcií. Bol to pekný futbalový sviatok. Tešíme sa na ďalšie podujatia v rámci turné SHOWBIZNISU,“ povedal manažér mužstva Rastislav Janek.
 
Showbinis team funguje roku 2017. Zakladateľom je saxofonista Mário ,,Gapa" Garbera. S cieľom zabaviť a potešiť ľudí sa zúčastnil viacerých turnajov. Jeho hráči si zahrali napríklad na turnaji v Nagove, Gregorovciach, v obci Svinia, Showbiznis team bol súčasťou benefície na štadióne 1. FC Tatran Prešov.
 
Najlepší strelci Showbiznisu sú - Rastislav Janek (11 gólov), Tomáš Dyačovský (10 gólov), Ľuboš Belejík (9 gólov), Lukáš Hricov (8 gólov).