VIDEO | Futbalový klub Partizán Bardejov zorganizoval snem

1626x
07. Júl 2023
Na futbalovom sneme zbilancovali práve skončenú sezónu pri mládežníckych družstvách i predstavili plány do budúcna
Pozrite si našu videoreportáž
 
Prvého snemu sa okrem vedenia klubu zúčastnili mládežnícki tréneri i samotní rodičia mladých futbalistov a futbalistiek.
 
Jedným z najdiskutovanejších bodov bolo nedávne ohlásenie pätnástich trénerov mládeže, ktorí sa rozhodli ku koncu júna ukončiť spoluprácu s futbalovým klubom od rieky Topľa.
 
„Ukončili sme sezónu, povedali sme si čo ďalej, prihlásili sme všetky mužstvá, samozrejme, prihlásili sme aj ženské a bol som pripravený zodpovedať všetky otázky, ktoré ťažia trénerov, ktorí sa sťažovali a samozrejme aj rodičov ak mali nejaké dotazy. Na všetko som sa snažil odpovedať normálne prirodzeným spôsobom. Nemám čo tajiť, ale ja sa nemám ani viniť, pretože je som nič zle neurobil,“ povedal Stanislav Soroka, prezident Partizána Bardejov BŠK.
 
Snem futbalového klubu (Zdroj: Ahoj. TV)
 
„My sme tu išli s návrhom na klub počnúc s dlhodobými problémami, sťažnosťami, že sa nedá podporiť to ani to. Prišli sme s alternatívou akou som spomínal, že ženský futbal fungoval pod nejakým vedením. Ten daná pán, ktorý tu bol spomenutý by išiel do toho, vedel by zohnať pre klub finančné prostriedky, čo v tom memorande aj majú. Mrzí ma, že dopadlo ako dopadlo to stretnutie, ale ešte budem tlmočiť tomu dotyčnému pánovi i potencionálnym sponzorom, či by nenašli ešte spoločnú reč a uvidíme. Všetko to robíme hlavne kvôli deťom nie kvôli osobnému záujmu,“ vyjadril sa Patrik Sobek, tréner Partizána Bardejov.
 

Ženský futbalový tím ( (Zdroj: Ahoj. TV)
 
Spomínaným potenciálnym partnerom je František Kuľka, ktorý v nedávnej minulosti dosiahol najväčšie úspechy klubu, keď ženy Partizána Bardejov získali majstrovský titul a zahrali si v prestížnej Lige majstrov.
 
Na sneme bol predstavený nový športový riaditeľ mládeže, ktorým sa stal Jozef Kukulský. Ten sa chce s každým trénerom porozprávať a dohodnúť sa na ďalšej spolupráci. Tréneri však zatiaľ nevedia, či v klube ostanú alebo či sa vydajú vlastnou cestou.
(12:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár