VIDEO | A mužstvo Bardejovskej Novej Vsi opäť na ihrisku

1806x
07. Júl 2023
V novej sezóne sa na futbalovej mape znova objaví A mužstvo Bardejovskej Novej Vsi
Pozrite si našu videoreportáž
 
Ostatné obdobie to v prímestskej časti Bardejova bolo bez celku dospelých a aj preto sa zopár ľudí rozhodlo poskladať nový tím nanovo a prihlásiť sa do siedmej ligy.
 
Hrať budú skúsení hráči s ligovými skúsenosťami i mladší futbalisti z Bardejovskej Novej Vsi. Modrý dres si oblečie aj Marián Kurty, František Bombík, Marián Valkučák či František Šott.
 
Myšlienka vznikla u prezidenta klubu Františka Šotta (Zdroj: Ahoj. TV)
 
 „Myšlienka sa zrodila na futbalovom plese. Aj keď klub už v mužskej kategórii dnes nepôsobí, čo nás všetkých škrie a preto vznikla myšlienka u prezidenta klubu Františka Šotta, aby sme to znova nakopli od leta od novej sezóny a vznikol taký triumvirát Jančošek, Macečko a Solanič a pustili sme sa do toho a veríme, že prilákame bývalých hráčov a že ľudia tejto prímestskej časti si nájdu cestu na tento najkrajší štadión amatérskeho športu na Slovensku,“ uviedol futbalista Mário Jančošek.
 
Futbalisti (Zdroj: Ahoj. TV)
 
Cieľom bude mať v kádri dostatok hráčov, aby v prípade, ak niektorí budú napríklad odcestovaní za prácou, mohol nastúpiť niekto iní. Ciele si klub nekladie, no rád by hlavne hral atraktívny futbal, ktorý sa divákom bude páčiť.
(9:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár