VIDEO | Sociálny dom Antic v Bardejove, znova roztancoval sídlisko Družba

1620x
22. Jún 2023

 Sociálny dom Antic v Bardejove zorganizoval 2. ročník podujatia Večer s hudbou

 
 

V areáli Sociálneho domu Antic usporiadali presne v polovici júna pre svojich klientov, zamestnancov, pozvaných hostí aj širokú verejnosť už druhý ročník popoludnia a večera plného hudby, tanca, lákavého občerstvenia a skvelých hostí. 

Podujatie nazvané Večer s hudbou na bardejovskom sídlisku Družba sa nieslo vo veselej ľudovej atmosfére s programom nabitým zvučnými menami. Aj napriek nie veľmi priaznivému počasiu sa nakoniec hudobný a neskôr aj tanečný večer vydaril na výbornú. 

Presne pred rokom sme takéto podujatie otvorili s názvom Večer s hudbou. Pred rokom sa ukázalo, že je to akcia vynikajúca ako pre klientov, príbuzných, ale ako viete aj pre širokú verejnosť,:" povedal Jaroslav Živčák, generálny riaditeľ Socálneho domu ANTIC n.o. Bardejova.
 
Podujatie Večer s hudbou. (Zdroj: Ahoj.TV )

Seniorov zo sociálneho domu hneď v úvode potešil detský folklórny súbor Vienok, vystúpili aj známe ľudové speváčky Monika Soroková, Zdenka Šostáková a Tetiana Hudačok.

Pre dospelých boli pripravené tradičné, domáce aj špeciálne gastronomické pochúťky a koláče, pre deti rôzne sprievodné atrakcie ako skákací hrad, maľovanie na tvár či jazda na autíčkach.

Klienti Sociálneho domu na podujatí. (Zdroj: Ahoj.TV) 
 
"Dnes vidíme, že aj na koncertoch sa stretávame s mládežou, s staršou generáciou, ktorá podporuje našich seniorov, ktorí sú pre nás aj určitým vzorom a myslím si, že aj určitou životnou skúsenosťou, od ktorých môžeme čerpať veľa nápadov a hlavne veľa múdrostí, ktoré zažili počas svojho života,:" vyjadril sa Peter Petruš, viceprimátor mesta Bradejov.

Vo folklórnej časti večera vystúpil aj harmonikár Pavol Rozkoš a zavŕšili ju Prešovskí heligonkári. Hlavnými hviezdami  programu bola hudobná skupina Roland z Čirča a Bardejovčanka Veronika Sax. 

" Výborne sa hralo. Akustika bola vynikajúca. Hralo sa dobre, nemal som žiadne problémy,:" prezradil Pavol Rozkoš, Folklórny spevák a harmonikár.
 
Pavol Rozkoš, Folklórny spevák a harmonikár. (Zdroj: Ahoj.TV)

Na akciu sa prišli zabaviť aj obyvatelia sídliska Družba, ktorého je Sociálny dom Antic súčasťou. Bohatý kultúrny program vyvrcholil pred desiatou večer, keď sa ľudia pred pódiom rozospievali a roztancovali.

(10:30, red)
Diskusia
Pridať komentár