V centre mesta sa budú natáčať scény do celovečerného filmu

1942x
20. Máj 2023
S natáčaním filmových scén v centre Prešova sa budú spájať aj isté obmedzenia
 
V centre Prešova sa budú v nedeľu 21. 5. 2023 natáčať scény do celovečerného filmu. Mesto Prešov vyzýva občanov na zvýšenú opatrnosť a rešpektovanie pokynov príslušníkov mestskej a štátnej polície.
 
Mesto Prešov upozorňuje občanov na možné obmedzenia v centre mesta dňa 21. 5. 2023 (nedeľa) v čase od 5:00 do 15:00 z dôvodu natáčania celovečerného filmu.
 
Asistenciu a organizáciu dopravy na vybraných križovatkách bude podľa potreby zabezpečovať Okresný dopravný inšpektorát (ODI) v Prešove, a to počas príprav aj samotného natáčania.
 
 
Chodcov budú usmerňovať príslušníci Mestskej polície v Prešove. V danom čase môže takisto dochádzať k opakovanému krátkodobému pozastaveniu premávky MHD príslušníkmi ODI v Prešove cez tieto úseky.
 
Na linkách, ktoré premávajú cez centrum mesta sa môžu vyskytnúť meškania, prípadne nepravidelnosť v intervaloch spojov. Bližšie informácie nájdete na tomto odkaze: Možné meškania liniek MHD (nedeľa 21. 5. 2023).
 
V súvislosti s tým zároveň prosíme občanov o trpezlivosť a zvýšenú opatrnosť v danej zóne v uvedenom čase, a rovnako o rešpektovanie pokynov príslušníkov mestskej a štátnej polície.
(15:17, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár