Bardejovčania privítali rok 2016, niektorí na námestí, iní zase doma

4x
01. Január 2016

V Bardejove udrel mráz, ohňostroj potešil

Reportáž z príchodu nového roka

 

Rok 2015 je už za nami a aj Bardejovčania vítali nový rok na rôznych miestach v celom okrese.  Hlavným dejiskom osláv bolo aj tentokrát Radničné námestie, kde bol pripravený aj hudobný program, ktorý o polnoci prerušila štátna hymna a viac ako desaťminútový ohňostroj.

Aj keď počas mrazivej silvestrovskej noci viacerí uprednostnili pohodlie svojho domova a do ulíc sa tento raz nevybrali, našli sa aj takí, ktorí prišli na námestie už viac ako hodinu pred polnocou.  Tohtoročný program sa tvoril trochu nezvyčajne a ako sa ukázalo, úspešne.  O skupinách, ktoré vystúpili na pódiu, rozhodli čitatelia spravodajského portálu ahojbardejov.sk. Tí hlasovali v ankete a vybrali dve kapely – najprv sa predstavilo domáce zoskupenie Niečo Navyše, následne privítali Bardejovčanov chlapci zo skupiny 4summers.

Nasledoval príhovor primátora mesta, štátna hymna a novoročný ohňostroj. Po ňom sa opäť prezentovala rocková kapela  4summers, ktorá dostala do varu viacerých fanúšikov.  Vítanie nového roka sa v Bardejove zaobišlo bez väčších výtržností.

(14:20, j, Z. Šinaľová, foto: P. Babej)

853
Diskusia
Pridať komentár