Nepovolené zrazy upravených áut polícia nebude tolerovať

1051x
10. Apríl 2023
Polícia chce zasiahnuť 
Upravená autá, polícia to chce riešiť 
 
V poslednej dobe sa na východe Slovenska uskutočnili zrazy vodičov upravených áut, ktoré nie sú spôsobilé na premávku na pozemných komunikáciách.
 
Tieto neohlásené akcie boli uskutočnené na verejne prístupných miestach bez súhlasu dotknutých úradov a správcov komunikácií.
 
V súvislosti s tým polícia zrealizovala akciu, kde bol nasadený zvýšený počet policajtov, ktorí vykonali kontrolu. 9-tim autám zadržali osvedčenia o evidencii vozidla a tabuľky s evidenčným číslom, uložili pokutu za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti a ďalších osem porušení pravidiel cestnej premávky prekročením najvyššej dovolenej rýchlosti bude riešených v rámci objektívnej zodpovednosti.
 
Akcie tohto charakteru, ktoré budú neohlásené, bez súhlasu dotknutých úradov a správcov komunikácií nebude polícia tolerovať a neobídu sa bez náležitej reakcie Policajného zboru.
 
Zároveň policajti apelujú na všetkých potenciálnych účastníkov, aby si overili, či sa jedná o povolené, resp. ohlásené podujatie a aby sa nezúčastňovali neohlásených a nepovolených zhromaždení.
(15:26, Polícia SR-Prešovský kraj)
Diskusia
Pridať komentár