Mestská polícia má dvojitý meter! Dnes môžete parkovať kde chcete, pokutu nedostanete

3185x
07. Apríl 2023
BLOG: Problémové parkovanie
 
Dobrý deň, dnes som na vašom facebooku videla príspevok ohľadom parkovania pri zastávke MHD, kde sa parkovať nemá.
 
Videla som to aj na živo pred 15.00 hod., keď som išla do kostola na Vinbargu. Ostala som nemilo prekvapená, keď o hodinu a pol ani jedno auto nemalo papuču, ani lístok s pokutou za stieračom, pričom mestská polícia o danom probléme vedela.
 
Pritom ak tam cez deň stojí niekedy len jedno auto, tak to meskáči hneď riešia a vodiča pokutujú. Dnes tam stálo asi 10 áut a hneď asi 8 metre vedľa stálo auto mestskej polície, ale neriešili to.
 
 
Taká situácia je aj v iných častiach mesta. Dokonca napríklad na Vinbargu hneď na druhej strane je tiež zákaz státia a stojí tam teraz asi 15 áut, polícia o tom vie ale nerieši to.
 
Prečo? Potom sa čudujú že ľudia majú na nich taký názor ako majú. Sú to obyčajní vyberači pokút!
 
Pritom je problém na Vinbargu a aj v iných častiach mesta počas celého roka. Hanba im! Dnes bez papuče a pokuty a nabudúce s pokutou. To kde sme? Buď nech nedávajú pokuty vôbec alebo stále. Dvojitý meter ako vo všetkom v Bardejove. Ďakujem.
(20:47, Mária K., BLOG | *redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s nimi nijako nestotožňuje)
Kamila Nová
30.06.2023 12:45
Parkovani
"Nedávno som investovala do pakovacieho asistenta na https://www.2din.sk/a nemôžem si ho vynachváliť. Keď som ho prvýkrát vyskúšala, bola som ohromená, ako rýchlo a bezproblémovo mi pomohol zaparkovať. Senzory parkovacieho asistenta sú tak citlivé, že mi dokážu zistiť aj tie najmenšie prekážky. Za mňa to bol ten najlepší nákup za posledných niekoľko rokov."
Pridať komentár