Partizán Bardejov nezískal proti Snine ani len bod

1730x
01. Apríl 2023
Bardejov body nezískal
Asistent trénera Peter Hopko (Bardejov) oslávil 40. narodeniny, hráči ho však nepotešili 
 
Na Mestskom štadióne v Bardejove sa hralo stretnutie štvrtého so siedmym. Partizáni mali pred zápasom o štyri body viac ako ich súper.
 
Tribúna štadióna, v netradičnom piatkovom termíne, zívala prázdnotou. Futbal v Bardejove neláka a na zápasy chodia len tí najskalnejší fanúšikovia.
 
Káder Partizána sa nenápadne zužuje a lavička sa vyprázdňuje. Kukulský a Bombik sú dlhodobo zranení. V Raslaviciach sa predstavili Ľubomír Pangrác-Piter a Vladimír Tvardzik. Zaujímavé je aj hosťovanie ešte len 17 ročného Damiána Leška rovnako v Raslaviciach.
 
Už skôr sa s Partizánom rozlúčili Venediktov (Gerlachov) a Haščák (Stará Ľubovňa). Na lavičke opäť sedel 16 ročný Zamborský a o rok starší Balaščák. Obaja zasiahli aj do hry.
 
 
Mužstvu chýba herná pohoda z jesennej časti a tak Partizáni tentoraz ťahali za kratší koniec. Na ihrisku bol na oboch stranách rad nepresností. Sninčania však boli dôraznejší a a evidentne viac chceli.
 
Veľkú šancu hostí v 11. minúte zmaril Čikoš-Pavličko a tak sa skóre nemenilo. Gól prišiel v 26. minúte. Chyba v rozohrávke pred pokutovým územím, Ribeiro E Silva sa ocitol sám pred bránkou a nedal gólmanovi Partizána šancu.
 
Do konca polčasu sa už skórovať ani jednému mužstvu nepodarilo a tak hostia odchádzali do šatní s najtesnejším náskokom.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Ani úvod druhého polčasu nevyzeral ináč. O osude zápasu sa rozhodlo v 60. minúte. Dlhý pas zozadu zachytil nikým nekrytý De Oliviera, rýchly únik a sám pred Čikoš-Pavličkom už nezaváhal.
 
Na zmene skóre nič nezmenila ani dobre rozohraná štandardka domácich spred pokutového územia. Brankár hostí ju pohodlne vyrazil. Bardejovčania opäť vyrobili hrúbku v obrane a hráč hostí sa rútil sám na Čikoš-Pavlička.
 
Našťastie lopta z jeho kopačky skončila vysoko nad. Podobná situácia sa opakovala o niekoľko minút a opäť mierila nad bránu. V závere sa Partizáni snažili s výsledkom niečo urobiť, koncovka však bola žalostná.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Snina 0:2 (0:1)
Góly: 26. Ribeiro E Silva, 60. De Oliviera
Rozhodovali: Matej, Maliňák, Baláž. ŽK: Berecký, Kmec, Batista Da Silva, Elexa – Dický, Ribeiro E Silva, Pillar. 250 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš –Pavličko – Elexa, Somov, Pyda, Kmec, Batista Da Silva (86. Zamborský), N. Lukáč (69.M. Lukáč), Šott (69. Stachura), Borok, Berecký, Stolárik (79. Balaščák)
(17:11, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár