Májové dni sa najlepšie oslavujú v kúpeľoch

1086x
24. Marec 2023
Máte už program na predĺžené májové víkendy?
Bardejovské Kúpele patria k špičke na Slovensku 
 
Máj patrí k najkrajším mesiacom na relaxačné a wellness pobyty. K obľube mesiaca lásky ešte pridávajú voľné dni počas sviatkov prvého a ôsmeho mája, ktoré umožňujú vytvárať, spolu s víkendovými, bloky voľných dní.
 
Stačia 4 dni dovolenky a zrazu je k dispozícii 11 dní súvislého voľna. Aspoň časť z ich sa oplatí venovať svojmu zdraviu v kúpeľoch.
 
A keď sa objavia ešte akciové zľavy, potom už niet čo váhať. Napríklad taký akciový wellnes pobyt Vital, v štvorhviezdičkovom wellness hoteli Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, začína od 169,50 EUR na 3 dni (2 noci) pre jednu osobu.
 
Tieto akciové pobyty platia od 30. apríla až do 25. júna 2023. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
,,Ak ešte nemáte program na predĺžené májové víkendy, príďte si užiť akciový Vital pobyt a nechajte oddýchnuť vaše telo v Bardejovských kúpeľoch, s ubytovaním podľa výberu v hoteli Alexander. V cene je už zahrnutá plná penzia formou bufetov, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny), neobmedzený vstup do hotelového Wellness v hoteli Alexander. Nechýbajú ani procedúry na osobu: 1x klasická masáž čiastočná (15 min.), 1x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. oddych), 1x soľná jaskyňa (45 min.), 3x denne pitná kúra na kolonáde. Parkovisko pri hoteli je grátis, aj bezplatné Wifi, k dispozícii je detské ihrisko pred hotelom + detský kútik v CLUB CAFÉ v priestoroch kaviarne hotela,“ vymenúva T. Šatanková.
 
 
Dodáva, že okrem atraktívnych májových termínov je voľných ešte pár miest aj počas tohtoročných Veľkonočných pobytov (6. až 11. apríla 2023),na 3 až 5 nocí. Podľa úrovne ubytovania dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou, vyjde od 88 eur vo vilkách, do 95 eur v izbách typu Štandard.
 
Izby typu Superior stoja 102 eur a Exclusive 112 eur na osobu a noc
 
,,Pripravili sme skvelý relaxačný pobyt s tradičnými veľkonočnými špecialitami, nebude chýbať Večer „ľudových jedál“, sprievodný program, uvítací drink a malé prekvapenie pre každého hosťa. Pobyty sú atraktívne i pre dvojice a rodiny s deťmi. Lákadlami jarných pobytov sú slnko, čerstvý vzduch, kúpeľný park, prechádzky po udržiavaných cestách a chodníkoch a okolitá príroda s turistickými a singletrackovými trasami. Cena zahŕňa ubytovanie, plnú penziu, neobmedzený vstup do Wellness Spa (bazény +sauny), a procedúry podľa počtu nocí,“ odporúča T. Šatanková.
 
Aj s rekreačným príspevkom, aj s deťmi
 
Na všetky zvýhodnené pobyty (je ich viac typov) je možné využiť i rekreačný príspevok. V prípade polpenzie sa z ceny odpočítava 5 eur/osoba/noc.
 
V prípade záujmu o pobyt bez procedúr sa z ceny odpočítava – 10 eur/osoba/noc. V prípade pobytu pre dieťa s polpenziou sa odpočítava – 3 eur/deň.
 
Podmienky pobytu pre deti: deti do 3,99 rokov bez nároku na lôžko grátis. Detskú postieľku poskytujú na požiadanie bezplatne. Pre deti od 4 do 14,99 rokov platí zľava 50% z uvedených cien. Deti majú v cene ubytovanie, plnú penziu a 3-hodinový vstup do bazénovej časti Wellness Spa podľa počtu nocí v sprievode dospelej osoby (saunový svet iba pre osoby od 15 rokov).
(16:07, red) 
Diskusia
Pridať komentár