Čelná zrážka v Michalovskom okrese si vyžiadala viacero zranených

1169x
09. Marec 2023
Pri čelnej zrážke medzi obcami Staré a Zbudza v okrese Michalovce utrpelo podľa prvotných zistení zranenia päť ľudí
(Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj) 
 
Informovala o tom vo štvrtok 9. marca košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová s tým, že rozsah zranení zatiaľ nemajú k dispozícii.
 
K nehode dvoch osobných áut došlo za doposiaľ presne nezistených okolností krátko pred 10.00 na ceste medzi obcami Staré a Zbudza „Obaja vodiči vzhľadom na spôsobené zranenia neboli schopní vykonať dychovú skúšku, preto bol na zistenie prítomnosti návykových látok nariadený odber krvi," uviedla. Cestu dočasne uzavreli, premávku riadila polícia.
 
„Bližšie okolnosti za akých k tejto dopravnej nehode došlo, čo bolo jej presnou príčinou a miera zavinenia jej účastníkov bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala Mésarová.
 
Polícia pripomína všetkým účastníkom cestnej premávky, obzvlášť tým, ktorým chýbajú skúsenosti a zručnosti vo vedení vozidla, že každý môže svojím zodpovedným prístupom, dodržiavaním pravidiel cestnej premávky a neriskovaním prispieť k väčšej bezpečnosti na cestách. Auto sa v sekunde môže zmeniť na nebezpečnú zbraň, preto žiadna frajerina za volantom nie je na mieste.
(15:35, red.) 
Diskusia
Pridať komentár