Divoký západ na východe: Žena v Snine prepadla a olúpila muža

1100x
07. Marec 2023
Mladá žena fyzicky napadla a okradla muža, obvinili ju z lúpeže
Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj) 
 
Zo zločinu lúpeže obvinila polícia 19-ročnú ženu zo Sniny, ktorej v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.
 
Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, žena v piatok 3. marca večer ponúkla v jednom z pohostinstiev na Komenského ulici v Snine mužovi zo Stakčína, že mu zabezpečí odvoz.
 
„Vyšli spolu von, prešli na cestu a žena žiadala od muža peniaze. Keď to muž odmietol, Sninčanka ho fyzicky napadla. Najskôr ho udrela do tváre, potom ho chytila a zvalila na zem, kde v útoku na muža pokračovala,“ opísala udalosti Ligdayová.Počas bitky žena vybrala mužovi z vetrovky peňaženku, z nej vzala 240 eur a z miesta ušla.
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj)  
 
„Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie i hospitalizáciu v nemocnici,“ skonštatovala policajná hovorkyňa. Sninčanku polícia na druhý deň vypátrala, obmedzila na osobnej slobode a umiestnila do cely policajného zaistenia. Okresný vyšetrovateľ na obvinenú ženu spracoval podnet na podanie návrhu na jej väzobné stíhanie. 
(10:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár