Partizán nestačil na Vranov, prehral rozdielom jediného gólu

1700x
05. Marec 2023
Na úvod bez bodu
Partizán (v červenom) ťahal za kratší koniec povrazu 
 
Na bardejovskom mestskom štadióne sa stretli v úvode odvetnej časti 3. futbalovej ligy tabuľkový susedia. Domáci boli po úspešnej jesennej časti súťaže na treťom mieste, Vranovčania o jedno miesto nižšie a o bod menej.
 
Prvý zápas vo Vranove sa skončil remízou 1:1 (0:1). Gól za Bardejov dal Kmec v 17. minúte. Za MFK vyrovnával v 84. minúte Marcinko.
 
Na lavičke domácich sedela nová posila z Francúzka Terry Romain Grimaldi (18 rokov, Montfermeil F. C.). Premiéru v drese Partizána absolvoval od 85. minúty.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU:
 
Partizánom zápas nevyšiel podľa predstáv a už v úvode videli žlté karty Čikoš-Pavličko a Berecký. Hostia mali v prvej časti viac z hry a boli aktívnejší smerom dopredu. Našťastie bardejovský gólman predviedol niekoľko pekných zákrokov a domácich podržal.
 
Výsledkom snaženia MFK bol vedúci gól. Do šatne ho peknou hlavičkou strelil Digoň.
 
Ani druhá časť hry domácim veľa radosti nepriniesla. Problémom bol opäť záver polčasu, keď v 84. minúte zvýšili hostia na 0:2 .
 
Nedôsledné bránenie, únik po krídle presný center a Straka pohodlne prekonal brankára domácich.
 
V závere Somov už len korigoval výsledok, keď premenil pokutový kop.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Vranov nad Topľou 1:2 (0:1)
Góly: 90. Somov (pen.) - 41. Digoň, 84. Straka
Rozhodovali: Macej Vrábel, Horváth, Alezárová. ŽK: Berecký, Čikoš-Pavličko, Haščák, Borok - Digoň, Uljanov, Sabol. 400 divákov
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Elexa, Kukulský, Somov, Kmec (60. Hanuščák), Pyda (85. Grimaldi), Borok (79. Batista Da Silva), Stachura, Berecký, Stolárik (60. Šott), Haščák (79. M. Lukáč)
 
V 17. kole cestujú Partizáni do Stropkova. Doma sa opäť predstavia 18.3. o 14.30 hod. Ich súperom bude Poprad.
(15:51, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár