Smrteľná nehoda medzi Kľušovom a Kobylami. Čelnú zrážku neprežil 18-ročný muž

8502x
23. Február 2023
Medzi obcami Kľušov a Kobyly v smere od Bardejova sa v stredu 22. februára večer čelne zrazili dve autá
 
 
 
Jedno z nich skončilo mimo vozovky prevrátené na streche. O život prišla jedna osoba a viacerí sú zranení.
 
Obrovská tragédia sa stala v stredu večer 22. februára okolo 19 hodiny večer medzi obcami Kľušov a Kobyly v smere od Bardejova. Na danom úseku sa zrazili dve osobné autá, z toho jedno ostalo po zrážke prevrátené na streche. 

18 ročný vodič osobného vozidla jazdil v smere na obec Kľušov, pričom na rovnom úseku cesty prešiel s vozidlom do protismernej časti cesty, kde narazil do oproti idúceho osobného motorového vozidla, ktorého vodičom bol 35 ročný muž. Mladý vodič bol vo vozidle s ďalšími osobami, išlo o 3 mužov vo veku 17, 18 a 18 rokov, všetci pochádzajú z obce Terňa.

 
Pri 35 ročnom vodičovi sedela spolujazdkyňa v rovnakom veku, obaja pochádzajú z obce Šiba. Pri tejto dopravnej nehode všetci účastníci utrpeli zranenia, rôzneho rozsahu. Presné okolnosti dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov je predmetom už prebiehajúceho vyšetrovania.
 
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenie spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženie na zdraví.
 
Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Podľa našich informácií malo jedno z áut predbiehať cez dve plné čiary. Cesta bola v stredu večer viac ako dve hodiny neprejazdná v oboch smeroch.
(9:50, red.) 
Diskusia
Pridať komentár