Prebieha letný celodenný futbalový kemp

57x
03. Júl 2014

Partizán Bardejov organizuje futbalový kemp pre deti 

 

IMG_7756.JPG

 

Od pondelka 30.6.2014 prebieha dvojtýždňový futbalový kemp pre deti vo veku od 6 do 11 rokov. 

Organizátorom podujatie je futbalový klub Partizán Bardejov. „Ide o druhý ročník. Tento rok sme sa rozhodli na tábor zobrať aj deti, ktoré na futbal nechodia. Tento týždeň ich tu máme štyridsať, na ďalší týždeň by sme ich mali mať okolo tridsať.  Kemp je aj pre chlapcov, aj pre dievčatá,“ vraví jeden z trénerov P. Frický. Kemp prebieha od rána do popoludnia. „Ráno hráme futbal, neskôr nasledujú rôzne aktivity. Chodíme na výlety, boli sme opekať alebo sa ideme prejsť.  Ide nám o to, aby sa deti futbalom hlavne bavili,“ dodal P. Frický.

„U týchto mladých futbalistov chceme udržiavať kontakt s Á-čkom.  Dnes (štvrtok, 3.7.) prišli štyria hráčky z Á-čka, deti pozerajú na tréningy dospelých. Snažíme sa, aby sa navzájom poznali, a myslím si, že sa aj poznajú,“ informuje ďalší, skúsený tréner P. Cingeľ. Na kempe sa predstavili aj hráči Á-čka,  Dávid Berežný, hráč Slovana Bratislava, René Revák, Vladimír Pyda a Francúz Loic Gagnon, rodák z Toga. Práve posledný menovaný zaujal najviac.

„Mali sme šťastie, že sme si spomenuli, že u nás v oddiely je gymnastická trénerka D. Stolariková, ktorá nám veľmi pomáha a celému kempu dáva akýsi táborový nádych,“ dodal P. Cingeľ. Tretím trénerom je M. Kurty.  Trénerkou je aj D. Stolariková a S. Muzeláková je odborným pedagogickým dozorom.

Desaťročný Andrej a jedenásťročný Jarko  prezradili: „Hráme futbal, ideme na kúpalisko.  Sme tu výborná partia, páči sa nám tu všetko. Je nám tu veľmi dobre.“

(jm)

425
Diskusia
Pridať komentár