Polícia chytila podozrivého z novoročnej vraždy v Michalovciach

6896x
03. Január 2023
Zranená Michalovčanka chcela ujsť, vraždu zachytili bezpečnostné kamery
 
Vraždu v Michalovciach zachytili bezpečnostné kamery. (Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj) 
 
„V utorok 3. januára skoro ráno zadržala polícia osobu podozrivú z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorej došlo v nedeľu 1. januára v Michalovciach,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
 
„Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, vykonávané ďalšie potrebné procesné úkony, nateraz bližšie informácie nie je možné poskytnúť. Urobíme tak hneď, keď to procesná situácia dovolí," uviedla hovorkyňa. Obeťou bola 46-ročná Michalovčanka, ktorá na mieste podľahla niekoľkým bodným ranám.
 
Žena si v nedeľu ráno po šiestej išla vybrať peniaze z bankomatu, kde sa stretla aj s mužom, ktorý ju neskôr napadol. Michalovčanka Erika, odišla k bankomatu keď jej partner ešte spal, obaja pracovali v zahraničí, plánovali sa tam aj vrátiť. Žena pred útočníkom po prvom útoku zranená utekala po ulici a kričala o pomoc, vrah ju ale napokon dobehol a usmrtil. Skutok zachytili bezpečnostné kamery.
 
„Niekoľko bodných rán, ktoré utrpela 46-ročná Michalovčanka, bolo nezlučiteľných so životom a na mieste im podľahla,“ informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti. Vraždu zachytilo aj video, na ktorom počuť, ako zúfalá žena volá o pomoc. Viacerí mestskí poslanci z Michaloviec vyzývali ľudí a firmy, ktorí mohli mať kamerové záznamy, aby sa pozreli na čas medzi šiestou a ôsmou, pretože by mohli byť na nich zaznamenané pohyby páchateľa.
(13:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár