VIDEO | Pavol Ceľuch a Jozef Kmec o svojich plánoch v PSK

1548x
06. December 2022
S akými plánmi a očakávaniami vstupujú do nového funkčného obdobia krajských poslancov starostovia Sveržova a Kružlova
 
Pavol Ceľuch získal vo voľbách do Prešovského samosprávneho kraja 6393 hlasov, Jozef Kmec 6131 hlasov.
 
Do zastupiteľstva Prešovského samosprávneho kraja kandidovalo za okres Bardejov dohromady 41 kandidátov. Medzi šiestimi zvolenými, sú aj dvaja krajskí nováčikovia - Marek Hudák, ktorý získal 4645 hlasov a Štefan Harčarufka so 4503 hlasmi. Starosta obce Sveržov Pavol Ceľuch chce svoje sily sústrediť, rovnako ako v minulom funkčnom období, hlavne do dopravy.
 
 
Pavol Ceľuch po slávnostnom zložení sľubu poslanca Prešovského samosprávneho kraja. (Zdroj: AHOJ.TV) 
 
„Komisia dopravy, kde som pracoval v minulom funkčnom období, pracovala podľa mňa excelentne, takže by som v tom chcel pokračovať aj ďalej. Do okresu Bardejov prišlo veľké množstvo financií na cesty, na opravu mostov ale aj na techniku pre našich cestárov. Verím, že v tejto komisii ostanem a budem pokračovať v tom, čo som začal,“ vysvetlil Pavol Ceľuch.
 
„Verím, že sme sa teraz dali dohromady poslanci, ktorí majú záujem na tom, aby sa okres Bardejov o štyri roky posunul trochu bližšie k dokonalosti,“ dodal úradujúci starosta obce Sveržov.
 
 
Jozef Kmec starostuje v obci Kružlov, vo voľbách do Prešovskej župy získal 6131 hlasov. (Zdroj: AHOJ.TV) 
 
Starosta Kružlova Jozef Kmec považuje za dôležité pre obce Prešovskej župy pokračovanie vo veľkých aj malých projektoch.
 
„Naďalej sa budem snažiť pokračovať a pomáhať v rozvoji všetkým obciam a to hlavne v rôznych projektoch, ako sú napríklad výzva pre región,ale aj menšie projekty pre podporu kultúrnych podujatí. Plne podporím aj výstavbu a rekonštrukciu ďalších ciest v okrese. Až čas ukáže, aká bude spolupráca bardejovských poslancov ďalšie štyri roky. Ale myslím si, že bude dobrá,“ povedal Jozef Kmec.
(08:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár