VIDEO | Bardejov vyhral, Sališ ukončil bohatú kariéru

2964x
16. November 2022
Bardejovčania porazili Nižný Tvarožec
 
Futbalisti BFC sa futbalom zabávajú. Už tradične im patril úvod zápasu a v 21. minúte po dobre zahratom rohovom kope tiesnený Matej Sterančák poslal loptu za chrbát vlastného brankára.
 
Prevaha domácich trvala, ale gól už do polčasu nepadol. V 39. minúte musel ihrisko po druhej žltej a následnej červenej karte opustiť Valkučák.
 
Hráči BFC Bardejov 
 
Hostia hrali druhý polčas v početnej prevahe, ale veľmi to vidieť nebolo. Naopak skúsení Bardejovčania pridali ešte dva góly.
 
V 59. minúte sa presadil Jurko a v 79. Salamon. Výsledok korigoval v úplnom závere Polča.
 
Po desiatkach rokov v bráne sa s futbalovou kariérou rozlúčil gólman domácich Róber Sališ (ten hrával aj za Tvarožec). Symbolicky, v 54.minúte (toľko má Sališ rokov), opustil ihrisko a v bráne ho nahradil Marcinov.
 
BFC Bardejov – TJ Busov Nižný Tvarožec 3:1 (1:0)
Góly: Gól vlastný, Salamon, Jurko – Polča
Rozhodovali: Sendek, Kmec, Pecha. ŽK: Valkučák, Škvarľa – Bomba. ČK: Valkučák (po 2 ŽK). 435 divákov
Bardejov nastúpil v tejto zostave: Sališ (54. Marcinov) - Pillár, Gerčák, Didik (46. Jurko), Valkučák, Kaščák, Hopko, Kuhajdík, Šott (84. Gajdár), Sosňák (75. Salalmon), Škvarľa (80. Niščák)
Nižný Tvarožec nastúpil v tejto zostave: Košík – Goč (46. Do. Balaščák), Lišivka, Mich. Sterančák, Mat. Sterančák, Soroka, Da. Balaščák, Dubovecký, Bomba, Polča, J. Balaščák
(10:41, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár