Bardejovčania rozbili Rimavskú Sobotu na drobné kúsky

2310x
12. November 2022
Partizán nedal šancu Rimavskej Sobote
V súboji tímov z hornej časti tabuľky dominoval Bardejov 
 
Obaja súperi sa bijú o hornú časť tabuľky. Zápas v Bardejove bol o tom, ktoré z mužstiev bude zimovať vyššie. MŠK bol pre posledným kolom na 4. mieste, Partizán piaty.
 
Rimavská Sobota i Partizán majú spoločné účinkovanie v najvyššej súťaži v deväťdesiatych rokoch. Rimavská Sobota tam bola dvakrát. Prvýkrát vydržala tri roky, druhýkrát rok.
 
Zaujímavou postavou na lavičke MŠK je tréner Eugen Bari (DAC Dunajská Streda, FC Nitra, MFK Dubnica, Dukla Banská Bystrica, Vác, Magyargéc SE). Bari je prvým hráčom rómskeho pôvodu, ktorý sa výrazne presadil na slovenských ligových trávnikoch. Dnes 51 ročný tréner udivoval najmä svojou rýchlosťou.
 
Na ihrisku to na zápas popredných treťoligových tímov nevyzeralo
 
Partizán v prvom polčase súpera takmer k ničomu nepustil a do Gregorovej brány strieľal gól za gólom. Už v tretej minúte sa presadil Somov.
 
 
Po centri Lukáča mal príležitosť Haščák. Z voleja bránu hostí tesne prestrelil. V 17. minúte zvýšil Haščák na 2:0 a o chvíľu si otvoril strelecký účet výborne hrajúci Kukulský a bolo už 3:0. To však ešte nebolo všetko.
 
Ďalšie dva góly padli ako cez kopírak. Únik Lukáča, presný center a Somov prvýkrát hlavou, druhýkrát nohou, prekonal gólmana hostí. Vzápätí Borok prešiel obranou hostí, ako nôž maslom a bolo už 6:0. Za takéhoto stavu odchádzali mužstvá do šatní.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Ani v druhej časti hry sa obraz veľmi nezmenil. Aj keď tempo opadlo, Partizáni hostí k ničomu nepustili. V 53. minúte M. Lukáč bezpečne premenil pokutový kop a strelil už siedmy gól domácich.
 
Prvú vážnejšiu prácu mal Čikoš-Pavličko až v 61. minúte. Dobre mierenú strelu vyrazil na roh. Aj MFK kopal pokutový kop, ale Ľupták ho zahodil. V závere korigoval skóre Oláh a striedajúci N. Lukáč pridal ôsmy gól domácich.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Rimavská Sobota 8:1 (6:0)
Góly: Somov 3, Haščák, Kukulský, Borok, M. Lukáč, N. Lukáč – Oláh
Rozhodovali: Somoláni, Kardelis, Uram. 412 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Elexa, Kukulský, Kmec (74. Stolárik), Pyda, Batista da Silva, Borok, Somov (62. Hanuščák), M. Lukáč (82. N. Lukáč), Berecký (74. Tvardzik), Haščák (62. Šott)
(17:47, dsch)
Diskusia
Pridať komentár