Deti na ZŠ na Wolkerovej ulici nezabúdajú

1569x
10. November 2022
Nezabúdame na Vás
Deti vyrobili vlastnoručné pozdravy 
 
Naša škola, veľká pani, 50 rokov už slávi s nami.
Ako ten čas rýchlo letí...
Poďakovať sa Vám chceme,
na Vašu prácu nikdy nezabudneme.
Z celého srdiečka k Vám pozdrav letí,
veľa zdravia, šťastia, to Vám prajú wolkerovské deti.
 
Mesiac október by mal byť pre nás všetkých pripomienkou, ako si uctiť starších ľudí v našom okolí. Pripomíname si to aj my Wolkerčatá a tento rok ešte intenzívnejšie, nakoľko naša škola oslavuje 50. výročie. Nezabúdame na to, čo ste pre nás urobili, nezabúdame na chvíle, ktoré neboli vždy ľahké. Koľko úsilia a námahy ste vynaložili, aby sa z nás stali dobrí ľudia.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Vlastnoručne vyrobenými pozdravmi, napísanými slovami poďakovania Vám, milí učitelia, milé pani kuchárky, pani upratovačky a pán školník, vzdávame úctu. Aj keď už nie ste na našej škole, stále ste pre nás vzácni. Vzácni vďaka svojim skúsenostiam, svojej múdrosti a cenným radám. Mnohí z Vás tieto rady teraz odovzdávate ako babky a dedkovia. A v tom je teraz Vaša krása, pretože nám vždy máte čo odovzdať.
 
ĎAKUJEME za všetko, čo ste na našej škole urobili a nielen v mesiaci októbri si na to spomíname. Bolo by nedôstojné, aby sme na Vás zabudli. Veríme, že ak si Vás naše pozdravy na správnych adresách nájdu, urobia Vám Váš deň krajším a šťastnejším. Človek je krásny vtedy, keď ho ľudia majú radi a my Vás máme radi. Pozdravy vyrobili žiaci 1. stupňa.
(14:14, Mgr. D. Petričová)
Diskusia
Pridať komentár