Masáže sú najobľúbenejšími kúpeľnými procedúrami. Teraz pribudla horčíková

1564x
08. November 2022
Horúcou masážnou novinkou z dielne Bardejovských Kúpeľov je horčíková olejová masáž
 
 
 
K najobľúbenejším liečebným procedúram v Bardejovských Kúpeľoch patria masáže a minerálne kúpele. Teraz k nim pribudla horúca novinka - horčíková olejová masáž. Všetky tieto liečebné procedúry sú sústredené v budove kúpeľného domu, Balneoterapii.
 
„S budovou Balneoterapie sú naše najväčšie ubytovacie zariadenia, Ozón, Astória, Alžbeta a Alexander, prepojené vnútornými chodbami. Takže klienti sa dostanú na procedúry pohodlne v každom počasí. Hovoríme tomu, že tam prejdú v papučkách. Vítajú to hlavne starší a málo pohybliví pacienti,“ hovorí ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
 
 
„Kúpeľná liečba prešla dlhodobým vývojom. Dnes využíva tradičné overené postupy so zavedením najmodernejších fyziatrických, balneologických a rehabilitačných metód. Komplexný liečebný program Bardejovských Kúpeľov pozostáva z pitnej kúry, vodoliečebných, fyzikálnych, elektro, magneto a svetloliečebných metód. Tie sa priebežne dopĺňajú a upravujú na základe nových lekárskych poznatkov,“ dodáva riaditeľka.
 
 
 
Oleje s morským horčíkom 
 
Tamara Šatanková odporúča práve takúto novú procedúru, ktorá sa poskytuje na pracovisku Prominent v budove Balneoterapie na prízemí. Horčíková masáž pozostáva z masážnych hmatov klasickej masáže s použitím masážnych prípravkov s obsahom morského lúhu.
 
Masážne oleje s morským lúhom sa používajú na masáže pri bolestiach kĺbov a svalov, pri kŕčoch, artritíde, artróze, zápale nervov a okolitých tkanív, ale aj pri vyvrtnutiach, zlomeninách, neuralgii, plexitíde, diskopatii a pooperačných stavoch.
 
 
 
Pomáhajú aj pri liečbe akné, psoriázy a kŕčových žíl. Masáže olejmi s morským lúhom príjemne relaxujú celé telo, zlepšujú kvalitu pokožky, znižujú bolesti a odstraňujú zatuhnutia, napätie a spazmy svalov.
 
Majú silné protizápalové a antibakteriálne účinky, pôsobia posilňujúco a uvoľňujúco na celé telo. Odstraňujú únavu a ťažkosť v končatinách, vyživujú, omladzujú pokožku a spomaľujú starnutie, mineralizujú organizmus a stimulujú prirodzené ochranné reakcie imunitného systému.
 
 
 
Atraktívne kúpeľné masáže
 
Kúpeľní klienti, hostia a návštevníci si okrem novej horčíkovej masáže môžu vybrať zo širokého spektra štandardných aj nadštandardných masáží.
 
Masáž bio-telovými sviečkami z olivového oleja a včelieho vosku v bio-kvalite, bankovanie účinné proti bolestiam chrbtice, svalov a kĺbov, masáž čadičovými lávovými kameňmi aj reflexnú masáž chodidiel.
 
V kúpeľnej ponuke je aj starodávna medová detoxikačná masáž, aromaterapeutická masáž levanduľovým, citrónovým, olejom z 31 liečivých rastlín či eukalyptovým olejom, bambusovú masáž, reflexnú masáž či klasickú masáž.
(15:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár